Assen krijgt unieke Kinder Escape Room

28 juli 16:08

Na het succes van de eerste drie escape rooms: ‘The hunt for Al Capone’, ‘Deathrow’ en ‘Save the World’, krijgt American Fun Restaurant Yankee Doodle een Kinder Escape Room genaamd ‘De Schatkamer van Slot Doedelstein’. Een Kinder Escape Room is uniek in Noord-Nederland. Wij zijn er dan ook heel trots op dat  wij in onze mooie stad Assen deze Kinder Escape Room binnenkort kunnen verwelkomen. Natuurlijk kan deze Escape Room ook door het gezin gedaan worden.

Het is de bedoeling dat de kinderen een schat stelen uit de schatkamer van slot Doedelstein. Helaas werden zij door Baron Jan Doedel betrapt en hij heeft hun plannetje door. De Baron heeft de politie gebeld en de kinderen krijgen 60 minuten de tijd om de schat te vinden en uit slot Doedelstein te ontsnappen. De puzzels en opdrachten moeten worden opgelost en uitgevoerd worden terwijl de klok tikt!!

De kamer is uitermate geschikt voor kinderen van 8 t/m 13 jaar en is het perfecte idee voor een kinderfeestje. Familiedagen waar de Kinder Escape Room kunnen gecombineerd worden met de Escape Rooms voor volwassenen. Het is uiteraard mogelijk om vooraf of achteraf onbeperkt te eten in het kindvriendelijke American Fun restaurant.

Binnenkort zal deze Kinder Escape Room geopend worden wat ervoor zorgt dat er voor de kinderen een prachtige uitje bij is gekomen in Assen. Hou de website www.yankeedoodle.nl en de facebookpagina https://www.facebook.com/yankeedoodlerestaurants/ in de gaten om op de hoogte te blijven!