Asser Horecazaak Proefiz voor Tweede jaar op rij genomineerd voor Koffie top 100

3 augustus 12:27
Jorrit Pepping

De Asser horecazaak Proefiz aan het Kroonwerk in Assen is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor een klassering in de Koffie top 100 van het toonaangevende horecavakblad Misset Horeca. Nadat de Asser horecazaak de eerste twee nominatierondes is doorgekomen wordt nu ook het publiek gevraagd om een stem uit te brengen voor haar favoriete koffiezaak.

Zo heeft het horecabedrijf al bezoek gehad van een vakjury en mistery guest. Beide partijen hebben Proefiz beoordeeld op gastvrijheid, hygiene en kwaliteit. Dat het horecabedrijf als enige in Assen een plek in de laatste 100 mag noteren is al een presentatie waar het hele team hard voor werkt en enorm trots op is.

Uiteraard hoopt Proefiz op een zo hoog mogelijke klassering in de top 100 van zowel de vakjury als dat van het publiek. De bekendmaking van de Misset Horeca Koffie Top 100 is op 25 september. Tot 1 september heeft het publiek de mogelijkheid om een stem uit te brengen via https://app.je/koffie-top-100. Helpt u ook mee voor een goed plekje voor Assen?