De Bonte Wever daagt uit met de Fitness Challenge

6 september 11:22

De Bonte Wever daagt een ieder uit die altijd roept dat hij/zij wil gaan sporten, maar het om wat voor reden uiteindelijk nooit doet. Middels de Fitness Challenge gaat Fitness De Bonte Wever op zoek naar twee kandidaten die, met behulp van acht maanden gratis sporten onder begeleiding van haar professionele sportteam, klaar worden gestoomd voor hun challenge; deelname aan de Asser Stadsloop in mei 2018.

We kennen het allemaal. Altijd maar goede voornemens hebben om te gaan sporten. Gloednieuwe sportschoenen in de kast hebben staan maar nog nooit aan hebben gehad. Een vriend of vriendin in die altijd maar roept nu ga ik sporten maar het uiteindelijk toch niet doet. Fitness De Bonte Wever biedt voor deze personen dé oplossing; de Fitness Challenge.

Uit alle aanmeldingen worden twee deelnemers gekozen die gedurende circa acht maanden gratis intensief begeleid worden door het professionele fitnessteam van De Bonte Wever. Middels persoonlijke trainingen en adviezen worden de twee deelnemers klaargestoomd voor het einddoel van de Fitness Challenge; deelname aan de Asser stadsloop in 2018. Iedereen weet dat sporten goed voor je is maar vaak ontbreekt de motivatie. Met de Fitness Challenge proberen we juist die personen te motiveren om zich op te geven en zo eindelijk eens die goede voornemens waar te maken.

De Fitness Challenge start op 18 september 2017 en loopt tot mei 2018. Iedereen met de wens en een sterke motivatie voor een betere conditie en gezondheid kan zich opgeven. Training en begeleiding wordt persoonlijk met de deelnemers afgestemd. Je kunt je nomineren t/m woensdag 13 september 2017 via: www.debontewever.nl/fitnesschallenge

Over Fitness De Bonte Wever
Fitness De Bonte Wever is een unieke multifunctionele sportaccommodatie voor de recreant en (top) sporter. Of u nu alleen bent of met een groep gebruik wilt maken van de accommodatie, alles is wat dat betreft mogelijk. Door het viersterrenhotel is De Bonte Wever ook een ideale accommodatie voor sportclubs/teams die op trainingskamp willen of een uitvalsbasis zoeken. Fitness De Bonte Wever biedt een compleet aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten in een ongedwongen sfeer met professionele begeleiding en aandacht. Het fitnesscentrum werkt met zeer complete all-in sportabonnementen waardoor het voor sporters makkelijk is om naar wens te switchen tussen zwemmen, fitness, groepslessen, buitensporten etc. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs met buitenbad en sauna- en relaxruimte.