23e MOTORBEURS MET CUSTOM BIKE SHOW

8 januari 9:39

Ook tijdens de komende en 23e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs op 19, 20 en 21 januari 2018 is er weer een custom bike show. Na de start van dit onderdeel in 2015 en een succesvolle groei in 2016 en 2017, staat het ook dit jaar weer op het programma. Het onderdeel trok zoveel aandacht en de reacties waren zo positief dat de organisatie heeft besloten er ook dit jaar weer ruimte voor vrij te maken.

Sommige motorliefhebbers gaan in hun hobby erg ver en passen hun motor aan naar eigen wens. Dat kan soms een klein onderdeel zijn maar het kan ook leiden tot een volledig ander uiterlijk. Daarmee worden het unieke motorfietsen waaraan soms lange tijd is gesleuteld. Wat is er dan leuker om het resultaat, jouw eigen vette Custom Bike, aan het grote publiek te laten zien? Eigenaren van een custombike die hun bike op de beurs showen krijgen een mooi sponsorpakket met producten van o.a. Motorcyclestorehouse. De winnaar ontvangt een pakket t.w.v. € 1.000,-.

Meer informatie over de Custom Bike Show met de mogelijkheid tot inschrijving is te vinden op:
http://www.denoordelijkemotorbeurs.nl/custom-bike-show/

BELANGRIJK: Dé Noordelijke Motorbeurs is verhuisd en zal met ingang van deze 23e editie worden gehouden in de TT-Hall in Assen.

Meer over de komende editie van Dé Noordelijke Motorbeurs op 19, 20 en 21 januari 2018:
Website: www.denoordelijkemotorbeurs.nl
Twitter: @motorbeursgr
Facebook: www.facebook.com/denoordelijkemotorbeurs