3e Editie TT KidsFestival

14 juni 11:53
TT Kids Festival

Op zaterdag 29 juni tussen 13.00 – 17.00 uur is er voor de kinderen hun eigen gratis motorfestival, het TT KidsFestival! Het TT KidsFestival is er speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud en leert de kinderen alle ins en outs van de TT en de motorsport.

Het festival bestaat uit pitstops. Bij elke pitstop kunnen de kinderen activiteiten doen die iets te maken hebben met de motorsport. Racen op drift-trikes, je fantasiemotor laten tekenen door sneltekenaars, motorskieken, uitleg en demonstraties van Racing Team Assen over en op mini-bikes, je laten schminken als coureur, je eigen snoepmedaille maken, ga op de foto als een echte RTV Drenthe sportverslaggever en nog veel meer. Ook Veilig Verkeer Nederland is aanwezig met leuke spellen en weetjes. Dit hele spektakel wordt aangevuld door de live-band ZoKanHetOok!.

Sportverslaggever

Een speciale pitstop op het festivalterrein is de pitstop van RTV Drenthe. RTV Drenthe geeft de kinderen een blijvende herinnering aan het TT KidsFestival. Zij komen met een speciale photobooth waarin de kinderen als een echte, professionele TT verslaggever op de foto kunnen. Deze foto krijgen de kinderen direct uitgeprint mee naar huis.

Fun en Educatie

Op het TT KidsFestival gaan fun en educatie hand in hand. Spelenderwijs willen wij de kinderen kennis bijbrengen. Hoe kun je een echte coureur worden en wat is belangrijk in het verkeer? CKC Drenthe onderwijs en kinderopvang is voor het derde jaar op rij als partner verbonden aan het TT KidsFestival. CKC Drenthe stelt kinderen centraal en vindt het belangrijk om ieder kind zo optimaal mogelijk te begeleiden in de ontwikkeling van talenten en een stabiele basis te leggen voor de toekomst. Tijdens het TT KidsFestival kun je dit zelf ervaren.

Het TT KidsFestival wordt mogelijk gemaakt door Cateringservice Mennega, Catering Teuben, Van Straat tot Laan BV, RTV Drenthe, TT Festival Assen en CKC Drenthe.

Meer informatie is te vinden op: www.ttfestival.nl