Vanderveen op Stelten

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het laatste weekend van september organiseert Warenhuis Vanderveen traditiegetrouw Vanderveen op Stelten! Meer informatie hieronder.

Het is alweer bijna zover: in het laatste weekend van september organiseert Warenhuis Vanderveen traditiegetrouw Vanderveen op Stelten! Voor deze 13e editie is er weer een prachtig programma opgetuigd, met klassiekers als Circus Bombari, in-store optredens van onder andere Mooi Wark en make-up workshops bij Vanderveens Parfumerie Pour Vous. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: kom gezellig naar de meet & greet met Paw Patrol bijvoorbeeld! Bijna alle zestig afdelingen doen mee met festiviteiten voor jong en oud onder de noemer ‘proef, doe, zie, beleef en WIN!’.

Op de website van Warenhuis Vanderveen vind je het hele programma en informatie over aanmelden, bijvoorbeeld voor de diverse workshops. Houd de socialmediakanalen van Warenhuis Vanderveen in de gaten voor het laatste nieuws en winacties. De hoofdprijs van deze editie is een citytrip naar Parijs, met onder andere een bezoek aan La Galerie Dior!

Locatie