Van Riek tot Vork in Assen

De Week van Ons Eten, een initiatief van Dutch Food Week, is van 5 t/m 12 oktober 2024.

Tijdens deze week brengen we de waarde van ons eten onder de aandacht en staat de verbinding tussen boer en burger centraal. Met een scala aan activiteiten, zoals open dagen, proeverijen, congressen en markten, laten we Nederland zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van ons voedsel.

De week wordt op 12 oktober afgesloten met een Ontmoet de Boer dag. Daarom gaat Drenthe Boert Bewust samen met de organisatie van ‘van Riek tot Vork’ dit evenement naar hartje Assen brengen.

We nodigen alle voorbijkomende mensen uit om a…

De Week van Ons Eten, een initiatief van Dutch Food Week, is van 5 t/m 12 oktober 2024.

Tijdens deze week brengen we de waarde van ons eten onder de aandacht en staat de verbinding tussen boer en burger centraal. Met een scala aan activiteiten, zoals open dagen, proeverijen, congressen en markten, laten we Nederland zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van ons voedsel.

De week wordt op 12 oktober afgesloten met een Ontmoet de Boer dag. Daarom gaat Drenthe Boert Bewust samen met de organisatie van ‘van Riek tot Vork’ dit evenement naar hartje Assen brengen.

We nodigen alle voorbijkomende mensen uit om aan te schuiven aan de gedekte tafels, te genieten en het gesprek met de boeren over voedsel aan te gaan. Gewoon genieten en je laten verrassen door wat onze kok gemaakt heeft van de producten van onze eigen Drenthe Boert Bewust deelnemers.

Wat voor gerechtjes er worden geserveerd houden we nog even als verrassing, maar we kunnen al wel vertellen dat het van onze boeren Geert Lindenhols van Geerts Best en Peter Smid van De Marwijkshof komen.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Wanneer

  • Zaterdag 12 oktober 2024 11.00 - 16.00 uur