I Love Assen Borrelbox

De Borrelbox is gevuld met allerlei mooie, lokale producten voor een heerlijke dag uit én thuis. De box is voor €29,95 in de winkel van VVV Assen te koop of op deze pagina te bestellen. Meer informatie hieronder.

Contact

Adres:
VVV Tourist Info
Marktstraat 8
9401 JH Assen
Plan je route

Met de mooie, lokale producten uit de I Love Assen Borrelbox creëer je drie leuke momenten. Begin met een DELICIOUS NIGHT IN met een heerlijk gevulde tapasplank van Maxime Delicatesse, Drentse biertjes van Hop2Go, een lokaal wijntje van VVV Assen en een prachtige kaars van Sfeer Assen. Zin in een PERFECT DAY OUT? Er zitten twee vrijkaarten voor de tentoonstelling 'Menyala – De buitengewone geschiedenis van de Molukkers in Drenthe' van het Drents Museum in. De tentoonstelling loopt van 16 april t/m 1 oktober 2023. Als afsluiter zitten er bonbons van Sijl Coffee Specialties en een lekkere thee van Coffee & Tasty in voor een echte SWEET AFTERNOON.

De box is voor €29,95 bij de VVV Assen te koop óf via deze pagina te bestellen. Je betaalt €6,95 verzendkosten om je Borrelbox thuis te laten bezorgen.

Prijzen

  • € 29,95 (bij een online bestelling komen hier €6,95 verzendkosten overheen)

Locatie

Wanneer