Alpacashow Assen bij Sunrise Stables

11 april 17:31

Alpaca Association Benelux houdt zondag 15 april de jaarlijkse internationale Alpacashow Assen. Tijdens de alpacashow worden alpaca’s uit Nederland, maar ook uit het buitenland gekeurd door een jurylid. In diverse ronden wordt er naar een kleurkampioen  en de uiteindelijke Grand Champion toegewerkt. Daarnaast is er de Nakomelingen klasse. Hierin zullen hengsten en merries worden gekeurd op hun nageslacht.

Op het buitenterrein wordt een Wollig Landleven Special Edition markt gehouden. Hier vindt men een breed assortiment aan producten en dienstverleners op het gebied van wol en ambachten. Verder zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Voor de bezoekers is er ook een loterij waar diverse mooie prijzen gewonnen kunnen worden! De prijzen worden u aangeboden door de deelnemers van de show.

De entree op zondag 15 april bedraagt 4 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Kaartjes zijn aan de poort te verkrijgen. De Alpacashow is van 10.00 tot 16.00 uur bij de Sunrise Stables aan de Baggelhuizen 2 in Assen.Parkeren is gratis.

Meer informatie: www.alpacashow.nl