American Fun Restaurant Yankee Doodle Assen bestaat 20 jaar

20 december 10:54
Yankee Doodle 20 jaar

Het Amerikaanse familierestaurant Yankee Doodle viert in 2019 haar 20-jarig jubileum en pakt dit groots aan. Het hele jaar door vliegen speciale dagen, flits aanbiedingen en 20 fantastische prijzen je om de oren.

Zonder de vaste gasten zou Yankee Doodle nooit 20 jaar zijn geworden. Daarom krijgen alle bezoekers in 2019 na afloop van hun diner een kortingsvoucher van € 20,-. Ook wordt elke 20e van de maand onder de bezoekers van die maand een diner of een Escape Room-arrangement verloot.

The Big Lottery
Alle bezoekers maken het hele jaar door kans op 20 te gekke prijzen. Van een Amerikaanse barbecue tot een parachutesprong of een dag rijden in een Amerikaanse oldtimer. Zondag 1 december 2019 is de officiële verjaardag van Yankee Doodle Assen en worden alle 20 prijswinnaars van The Big Lottery bekendgemaakt. Wil jij deze speciale feestavond meemaken? Dat kan. Reserveer hier alvast jullie tafel.

Is het getal 20 in 2019 voor jou ook zo speciaal als voor Yankee Doodle? Word je bijvoorbeeld 20? Heb je 20 jaar je rijbewijs? Ben je 20 jaar lid van je vereniging of zijn jullie 20 jaar getrouwd? Neem dan minimaal 3 andere betalende volwassenen mee en jij eet deze avond helemaal gratis!

Actievoorwaarden
Op de website www.yankeedoodle.nl/20jaar kun je verdere uitleg vinden over het 20-jarig bestaan van het American Funrestaurant en de actievoorwaarden. Ook kun je je inschrijven op de nieuwsbrief en word je op de hoogte gehouden van speciale flits acties