André Kuipers komt naar Assen tijdens Space 4 Kids

20 september 12:03

Assen- Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s opgelet! Op 3 oktober komt André Kuipers naar DNK in Assen. Tijdens de Week van de Coöperatie zijn alle kinderen en kleinkinderen van harte welkom bij Rabo Space 4 Kids in DNK Assen.

Tijdens Space 4 Kids neemt André Kuipers kinderen mee in zijn avontuur als astronaut: hoe is het leven in de ruimte? En hoe zag hij onze planeet vanuit zijn ruimteschip toen hij ruim tweehonderd dagen van de aarde was? Op zijn 45e verliet André voor het eerst onze aardbol. Nu is het zijn missie om kinderen te interesseren voor de aarde, de wetenschap en een goede toekomst voor iedereen. Op een enthousiaste, heldere en humoristische manier vertelt hij over zijn ruimtereizen.

Het wordt een echte kindershow over ruimtevaart, wetenschap, techniek en duurzaamheid, waarin we André zien zoals we hem kennen van de televisieprogramma’s: Ontdek de ruimte met André Kuipers, André op Aarde en zijn theatershow Ruimtevaartcollege. Boeiend, toegankelijk en luchtig met een serieuze ondertoon. Ook leuk én leerzaam voor ouders!

Kom jij ook?
Space 4 Kids
DNK Assen
Woensdag 3 oktober
Aanvang: vanaf 13:30 uur
Zaal open: 14:15 uur
Start programma: 14:45 uur
Ticketprijs: €5,- inclusief hapje en drankje
Tickets: www.rabo.nl/assen-nd/space4kids