Deelnemen aan Art Explosion

18 februari 13:38

Art Explosion biedt ruimte aan professionele beeldende kunstenaars om gezamenlijk een ‘kunst explosie’ neer te zetten in Assen. Voor bezoekers een evenement met een veelzijdig en afwisselend aanbod van kunst van inspirerend niveau.

Eén groot Art Festival
Ook dit jaar valt Art Explosion samen met Art of Wonder, het jeugdtheaterfestival waarbij de binnenstad het podium is voor diverse theatervoorstellingen. Hierdoor ontstaat er één groot Art Festival in Assen. Op de zaterdag blijft deze kunstmanifestatie echter de hoofdmoot van het programma. De winkels in de binnenstad zijn ook op de zaterdag geopend.

Inrichting markt
Gezellige ambiance, met nette marktkramen in een speelse opstelling. Er komt een doeplein met een terras: een ontmoetingsplek waar de deelnemers een demonstratie of workshop kunnen geven. Het Soepcafé bereidt soep van verloren voedsel tegen een vrije donatie. De koffie/ thee wordt verzorgd door de studenten van het Drenthe College.

Kraamverhuur
Voor bovengenoemde kunstmanifestatie kan er een kraam gehuurd worden. Via deze link kunt u zich aanmelden. Zodra het totale programma bekend is, zal de organisatie iedereen verder informeren! Meer vragen? Neem contact op met de organisatie.

Contact organisatie
Linda Dijkstra – Bee Dressed
mail@lindadijkstra.com
06 – 33 86 40 47


ART EXPLOSION ASSEN
Zaterdag 6 juni 2020
10.00 uur -17.00 uur
Koopmansplein Assen