ASSER ONDERNEMERS VEILEN ITEMS VOOR HET WZA.

21 juni 20:07

Assen – De afgelopen maanden hebben zorgverleners in ons land hard gewerkt om het coronavirus te bestrijden. Het WZA heeft zelfs patiënten uit heel het land aangenomen in het ziekenhuis, om ruimte te creëren in ziekenhuizen elders. Initiatiefnemer City Hotel de Jonge vond dat het tijd werd iets terug te doen voor het zorgpersoneel en daarom organiseren zij van aanstaande dinsdag 23 juni t/m zondag 28 juni een online veiling. De volledige opbrengst gaat naar het WZA.

Veiling met Asser bedrijven
Niet alleen Hotel de Jonge zal tijdens deze online veiling een aantal diners/hoteluitjes ter beschikking stellen, ook andere Asser bedrijven hebben zich aangemeld om dit initiatief te ondersteunen. ‘Op dit moment hebben we meer dan 20 bedrijven die meedoen. Van lokale horecazaken tot fotografen en de items zijn echt heel uiteenlopend. Van een fiets aangeboden door Univé tot aan een VIP-arrangement van het Drents Museum’, vertelt F&B manager Lorenzo Simons.

Hoofdprijs
‘Alle items die aangeboden worden zijn speciaal, maar zelf vind ik die van het TT Circuit erg leuk. Vooral omdat de TT dit jaar niet doorgaat.’
Het TT Circuit biedt een VIP-arrangement aan. Hierbij krijg je een rondleiding en kom je op plekken die normaliter niet toegankelijk zijn voor het publiek. Als klap op de vuurpijl maak je een ‘taxi rit’ in de Medical Car en sluit je de dag af met een heerlijk diner op het TT Circuit Assen.
Deelnemers aan de veiling kunnen tot en met zondag 28 juni bieden op de items en degene met het hoogste bod aan het eind van de veiling wint.

Start veiling
De veiling vindt plaats op veiling.ditisassen.nl. De veiling gaat aanstaande dinsdag 23 juni om 18.00 uur van start en loopt tot zondag 28 juni 20.00 uur (wanneer je op het laatste moment wordt overboden loopt de veiling voor jouw item automatisch een minuut langer door).
Vanaf maandag 22 juni om 17.00 uur kunnen geïnteresseerden alvast een kijkje nemen op de online veiling. Wanneer je mee wilt doen met de veiling is het noodzakelijk om een account aan te maken. Alleen op deze manier kun je een bod uitbrengen en word je op de hoogte gehouden of je bent overboden of dat jij op zondag 28 juni rond 20.00 uur de hoogste bieder bent.  ‘We gaan er een mooie veiling van maken’ sluit Lorenzo Simons af.

Hieronder nog praktische informatie over de veiling.

Plaats waar de veiling plaats vindt: veiling.ditisassen.nl
Eerste items die op de website komen en waarbij je alvast een kijkje kunt nemen: maandag 22 juni om 17.00 uur
Start veiling: dinsdag 23 juni om 18.00 uur
Einde veiling: zondag 28 juni om 20.00 uur (tenzij jouw object wordt overboden in de laatste minuten. Dan loopt de veiling telkens 1 minuut langer door). LET OP! Vergeet niet een account aan te maken op de website om een bod uit te kunnen brengen.