Asser Praat over ‘Het Assen van Van As en het spoor’

13 september 10:23

Kars Klok en Bernd Otter beginnen op vrijdag 7 oktober alweer aan het derde seizoen van de talkshow ‘Asser Praat’ in De Nieuwe Kolk. Dit seizoen wordt de muzikale begeleiding verzorgt door het duo Van Luie Kees.

Arwin Warners en Robert Jan van Hoogdalem, het duo Van Luie Kees, nemen de muzikale begeleiding van ‘Asser Praat’ op zich. Hierin volgen ze het succesvolle voorbeeld van hun voorganger Jason Staal. Tevens nieuw in de Assense talkshow is een korte film over een aansprekend deel van de geschiedenis.

Tijdens de komende editie op 7 oktober a.s. is onder meer Dineke van As te gast, oud-burgemeester van Assen van 1990 tot 2007; een boeiende periode vol ontwikkelingen, tegenslagen en overwinningen. Geert Loman brengt een persoonlijk verhaal met het Kanaal als spil. Tot slot komen leerlingen van de Emmaschool vertellen over de geschiedenis van hun school.

Vaste prik van ‘Asser Praat’ zijn de miniquiz, de positief kritische noot van Bert Naarding, een ode aan een bijzondere Assenaar én de gemoedelijke sfeer. Want meepraten mag. Uiteraard verzorgen Kars Klok en Bernd Otter weer de presentatie.

Praktische informatie
Datum:                Zo 7 oktober

Aanvang:            14:30 uur
Entreeprijs:        € 7,50

Tickets:                dnk.nl