Bed and Breakfast Wubs

31 oktober 14:28

Onze Bed and Breakfast ligt aan de rand van de wijk Marsdijk, het Noord-Oostelijk deel van Assen. Het is een prachtige plek om vanuit te fietsen of te wandelen in het aangrenzende Nationaal Park Drentsche Aa. De B&B is gehuisvest op de 1e etage van een vrijstaande woning. Er zijn twee ruime zit-slaapkamers met in de ene een 2-persoons boxspring, deze heeft een balcon, en in de andere twee èenpersoonsbedden. Aangrenzend aan één van de zitslaapkamers is een slaapkamer met twee één- persoonsbedden. Er staan twee toiletten ter beschikking, op twee kamers is een wastafel met warm en koud water. Er is een ruime douche met twee wastafels. Er is een magnetron, een koelkastje en een waterkoker op de zit-slaapkamers. Op de kamers kun je koffie en thee maken. Wifi is gratis.

Parkeren is mogelijk op een ruime eigen oprit. Fietsen en motoren kunnen binnenstaan. Er is een uitgebreide winkelcentrum op 10 minuten lopen.

Roken op de kamers is niet toegestaan. Ook huisdieren meenemen is niet mogelijk.

Prijzen zijn €30,00 per persoon. Dit is incl. ontbijt en toeristenbelasting. Betaling contant.

Voor beschikbaarheid kun je contact opnemen met Gretha Wubs, tel. 0592-374478 of 06-29260575 of via mail: wubs.henk@home.nl

Adres:
Fuutmesschen 20
9403 ZT Assen