BELEVINGSDAG, 16 SEPTEMBER 2018

13 september 13:37

Je bent van harte welkom bij de belevingsdag op zondag 16 september 2018 te Ubbena. Een jaarlijks terugkerend event voor groei. Een dag vanuit het hart in het teken van geven, groeien en genieten! Een dag om tal van activiteiten te beleven voor persoonlijke groei rondom gezondheid & welzijn.

Deze dag wordt je kosteloos aangeboden met uitzondering van consumpties en eetwaren. Daarnaast vragen wij jou om een vrijwillige bijdrage voor het goede doel.

Op deze site vind je het programma, meer informatie over het goede doel, thema, de activiteiten en de betrokken partijen die je bij kunnen staan in groei in werk en/of leven.

De opbrengst van de belevingsdag gaat naar het Robijn huijs. Robijn huijs, Inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten in Assen voor inwoners uit Assen, Aa en Hunze, Midden-Drenthe, Noordenveld & Tynaarlo. Omdat het zo belangrijk is dat je bij een dergelijke diagnose ook sociaal emotioneel ondersteund wordt.

Kanker? Wat nu? Welke impact heeft de ziekte op jouw leven? En op je partner? En op je kinderen?
Is je agenda in razend tempo gevuld? Ben je de regie over je eigen leven kwijt?
Voel je je vaak te moe om wat dan ook maar te ondernemen? Zijn je toekomstplannen ingestort?
Heb je allemaal vragen? Vragen die je niet of onvoldoende stelt en die je aandacht volledig opeisen? Je bent welkom voor begeleiding & ondersteuning bij Robijn huijs! Ga naar www.robijnhuijs.nl.

De belevingsdag wordt kosteloos aangeboden m.u.v. consumpties en etenswaar. Wel vragen wij een vrijwillige donatie voor Robijn Huijs. Wij hopen na de belevingsdag een mooi bedrag te kunnen overhandigen.

Van 10:00 tot 16:00 uur vinden diverse activiteiten plaats. Wil je alles meemaken? Dan is er een dagprogramma voor jou waarbij je alle facetten kunt ervaren. Speciaal voor mensen met diagnose kanker draait het programma met vraagstukken in de oncologie. Activiteiten, dienen als proeverij en hebben een duur van ca. 45 minuten, tussendoor zijn er korte pauzes voor o.a. de infomarkt. Dagkaarten zijn kosteloos te reserveren. Let op: Vol is vol! Zolang er plek is, kun je op de dag ook aan een of meerdere activiteiten deelnemen zonder te reserveren.

Meer informatie lees je op: http://www.demusa.nl/voorgroei/

De belevingsdag biedt een beperkt aantal plaatsen, vol is vol. Wil je alvast reserveren dan kan dat door op via onderste link een dagkaart te reserveren. Voor vragen kun je contact opnemen met de organisatie (050) 2102855.

http://www.demusa.nl/voorgroei/kaart-reserveren/

Deze belevingsdag kan kosteloos worden ervaren. Wij vragen een vrijwillige donatie voor het goede doel; Robijn huijs, inloophuis voor mensen met kanker. Consumptie en eetwaren wordt een bijdrage voor gerekend. Wanneer je reserveert zorg dat je ook om 10:00 uur aanwezig bent of informeer ons over wat je gereserveerd wilt hebben, dan kunnen we voor specifieke activiteit jouw plek weggeven aan een ander.