Bemoedigend Benefietconcert voor mensen met kanker in de Jozefkerk in Assen

22 mei 11:33

Vrijdagavond 1 juni 2018 organiseert Stichting Robijn huijs in samenwerking met organist Mannes Hofsink en Popkoor Première Assen een grandioos muziekspektakel in de Jozefkerk te Assen. Het doel van het concert is mensen met kanker te bemoedigen en te inspireren.

Uitvoerenden

Mannes Hofsink is allround concert- en improvisatie organist en cantor-organist in de Grotekerk te Meppel en daarnaast stadsbeiaardier van Meppel. Hij dirigeert de Cantorij Nijeveen en is pianist van het Meppeler Mannenkoor.

Arnold Wienen is dirigent van het, bijna 80 personen tellende, Popkoor Première Assen, dat de nieuwste Top40 hits zingt. De optredens vinden plaats met live band en veel aandacht voor solo’s, choreografie en show.

Verzoekprogramma

Het enige dat vast staat zijn de door Mannes Hofsink op het orgel te spelen nummers Wake me up, Perfect en Clocks. Verder staat het programma nog helemaal open! Want nu ben jij aan zet: Welk nummer is heel belangrijk voor je? Welk nummer steunt je en geeft / gaf je kracht en bemoediging? En waarom? Je kunt je verzoeknummer op twee manieren indienen: per e-mail via robijn@robijnhuijs.nl of per telefoon via 06 51 609 198 – Cees van der Boom.

Misschien hoor je jouw verzoeknummer die avond, want op de 3 genoemde nummers na is nog niets vastgesteld! Mannes Hofsink, Arnold Wienen en Cees van der Boom stellen het uiteindelijke programma vast op basis van de ingediende verzoeknummers.

Gratis benefietconcert

Dit benefietconcert is gratis toegankelijk. Maar kom op tijd, want vol = vol!

Stichting Robijn huijs is afhankelijk van giften, sponsoring en subsidies. Om het werk voort te zetten wordt een collecte gehouden.

Stichting Robijn huijs in Assen is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten voor inwoners uit Assen, Aa en Hunze, Midden-Drenthe, Noordenveld & Tynaarlo. Een plek waar mensen heel gemakkelijk en laagdrempelig kunnen binnenlopen om even een gesprek te hebben.

Vrijdagavond 1 juni 2018, benefietconcert in de Jozefkerk te Assen.

Zaal open vanaf 19:00 uur, aanvang 19:30, einde 22:00 / 22:15 uur.