Bent u hobbykok, thuisbakker of zoekt u een leuk cadeau?

18 april 13:01

Dan slaagt u zeker op de afdeling Koken & Tafelen op de eerste etage van Warenhuis Vanderveen. Met een uitgebreid assortiment dat volledig gericht is op koken, lekker eten en gezellig tafelen is Koken & Tafelen de grootste kookwinkel van Noord-Nederland. Van kookboek tot keukenmachine en van servies tot servet. Of u uzelf nu wilt verwennen of een ander verrassen, bij Koken & Tafelen Vanderveen barst het van de smakelijke ideeën!

Marijn van der Veen – Eising (met spaties, geen familie) is bedrijfsleidster en beschrijft Koken & Tafelen als een gespecialiseerde winkel op het gebied van koken en tafelen en daaraan gerelateerde cadeauartikelen. “Wij werken met een enthousiast team van vijf dames en leveren de betere kwaliteitsartikelen.” Marijn heeft ruime ervaring in de branche en ziet naast het unieke van de locatie in warenhuis Vanderveen ook dat de persoonlijke aanpak en kennis bij Koken & Tafelen van hoog niveau is. “Wij hebben diepgaande kennis van onze producten. Wij bezoeken regelmatig beurzen in het buitenland, zoals in Chicago, Frankfurt en Londen, en worden ook continu door onze leveranciers op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de markt. Ook wordt onze persoonlijke aanpak enorm gewaardeerd door klanten. Dat kan om hele kleine dingetjes gaan zoals het zoeken van een bijpassend dekselknopje voor een oude pan, maar ook als klanten specifieke vragen hebben over producten. En als wij iets niet in huis
hebben doen wij er alles aan om dat via onze leveranciers in Nederland en in het buitenland toch te kunnen regelen. Ons assortiment is niet beperkt tot dat wat in de winkel ligt.”

“Ik vind de techniek achter de producten ook heel interessant. Wij hebben bijvoorbeeld kwalitatief goede pannen van merken als BK en Tefal, maar ook pannen het merk Demeyere die duurder zijn. Vanwaar dat prijsverschil? Dat zit vaak in de gebruikte technieken en materialen. Het verhaal achter de producten vind ik interessant. Demeyere is een van de beste merken en gebruikt als geleidingsmateriaal zilver en koper. Daarom zijn die pannen een stuk duurder, maar ook een stuk duurzamer. Die pannen halen dertig procent meer rendement uit inductie en zijn daarmee ook een stuk energiezuiniger.” De klanten van Koken & Tafelen komen uit de wijde regio vertelt Marijn. “En niet alleen omdat wij één van de weinige specialistische winkels in de regio zijn. Een klant uit Den Helder vertelde dat ze specifiek voor onze afdeling terugkomt omdat ze zo goed geholpen is. Dat vind ik heel fijn om te horen en maakt ons werk ook leuk!”