Bereik je doelgroep met video: volg de training ‘Zakelijk vloggen’

12 april 11:12

Miljoenen volgers en duizenden views. De kanalen van de bekendste vloggers van Nederland zijn razendpopulair. Hoewel zakelijk vloggen wel wat anders is dan een ‘vaste schare fans creëren’, kan het zorgen voor meer bereik en meer omzet.

Tijdens de training ‘Zakelijk vloggen’ leren ondernemers alles over hoe ze met video’s een magneet worden voor hun ideale klant. De training wordt gegeven door Aletta Armee (Armeedesign) en vindt plaats in De Drentse Zaak. Na de training kun je met behulp van een video-script een zakelijke vlog maken met je smartphone, weet je hoe je deze moet bewerken en hoe je hem vervolgens moet publiceren.

Vertrouwen en geloofwaardigheid
Door te vloggen leid je meer mensen naar je website (leads) en bereik je meer omzet met de verkoop van je producten. “Zakelijk vloggen helpt je bedrijf in the picture zetten”, legt Aletta Armee uit. “Het zorgt voor vertrouwen bij je klant en verhoogt je geloofwaardigheid. Daarnaast maak je op de lange termijn van een koude lead, snel een warme klant.”

Bij zakelijk vloggen moet je volgens de onderneemster niet denken aan de filmpjes van een bekende vlogger als Enzo Knol. “Dat zijn entertainmentvlogs. Met behulp van een zakelijke vlog promoot je je bedrijf. Je maakt geen video’s over dat je in de trein zit of lekker aan het lunchen bent. Je draagt echt kennis over. Daarnaast ben je zo beter vindbaar in de zoekresultaten.”

Programma
Deze cursus wordt gegeven op maandag 23 april in De Drentse Zaak. Op maandag 28 mei staat een terugkomdag gepland. De cursus wordt gegeven in een groep van twaalf deelnemers en duurt die 23ste van 9:30 uur tot 16:00 uur. De kosten zijn € 200,- per deelnemer, exclusief btw.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over de training Zakelijk vloggen is te vinden op de website van De Drentse Zaak: www.dedrentsezaak.nl. Hier vind je ook het volledige programma van de dag.

Aanmelden:
Aanmelden kan via info@dedrentsezaak.nl, bij de receptie of op de website.

Locatie
Beilerstraat 24, 9401 PL Assen
Parkeren kan voor en achter het pand.
Je kunt eventueel uitwijken naar de Drents Museum parkeergarage aan de Torenlaan.