Van gezinsactiviteiten tot sportevenementen en van kunstfestivals tot de befaamde TT Nachten: er is in Assen voor iedereen iets te beleven in juni. Houd onze Instagram en Facebook goed in de gaten en bereid je voor op geweldige winacties die eraan komen!

Art of Wonder

Tijdens Art of Wonder ontdek je de meest toonaangevende theatergezelschappen en veelbelovende jonge makers. Van 2 t/m 3 juni geniet je met het hele gezin van de meest fantasierijke theatervoorstellingen, workshops en nog veel meer. Op de zaterdagavond is er dit jaar voor het eerst een avond speciaal voor jongeren van 12 t/m 21 jaar!

Ontdek meer over Art of Wonder

Avond4Daagse Assen

Van dinsdag 6 juni t/m vrijdag 9 juni is het weer zover: de Avond4daagse in Assen! Beleef een week vol wandelplezier samen met vrienden en familie. Het thema van de Avond4daagse is dit jaar Walt Disney. Stap in de wereld van fantasie en avontuur en blaas de jury omver met jouw betoverende outfit.

Lees meer over de Avond4Daagse

Art Explosion

Het verrassende kunstfestival Art Explosion viert dit jaar zijn 30e verjaardag! Op zaterdag 10 juni wordt de Gouverneurstuin volledig omgetoverd tot het bruisende kunstcentrum van Assen. Ontdek vele inspirerende kunstvormen, doe mee aan te gekke workshops en geniet van heerlijk eten en drinken. 

Verken de wereld van Art Explosion

Cultural BLENDing

Op zaterdag 10 juni organiseert Popkoor Blend het culturele festival Cultural BLENDing bij Podium Zuidhaege! Er staat een avondvullend en zeer afwisselend programma op de planning waarbij er door diverse Asser performers wordt opgetreden. Laat je verrassen door zang, dans, muziek en nog veel meer.

Ontdek meer over Cultural BLENDing

TT City Run

Trap de TT-week af met de TT City Run! Op de eerste dag van het TT Festival – zaterdag 17 juni - verbindt dit unieke hardloopevenement het TT Circuit met de binnenstad. Met voor iedereen een mogelijkheid tot meedoen!

Lees meer over de TT City Run

TT Festival - Het beste feestje van het jaar vol muziek, motorvermaak en geweldige sfeer!

Familiefestival Bersama Sama

Het Bersama Sama Familiefestival is een evenement voor jong én oud. Dit festival op 18 juni staat helemaal in het teken van het leren kennen en vieren van de Molukse culturen. Neem met de hele familie deel aan leuke workshops, luister naar prachtige muziek, geniet van lekker eten en volg de Familieroute door de tentoonstelling heen.

Reserveer je tickets

TT Assen

TT Assen is dé legendarische motorsportrace op het TT Circuit in Assen die jaarlijks duizenden enthousiaste fans trekt en bekend staat om zijn ongeëvenaarde sfeer. Dit jaar is TT Assen op zondag 25 juni 2023.

Lees meer over TT Assen

Ladiesnight De Nieuwe Kolk

Ladies opgelet! Op woensdag 28 juni is het weer tijd voor een hilarische, spannende Ladies Night, met deze editie de heerlijke Nederlandse film ‘Candy & Bonita’. Een heerlijk avondje uit met leuke gastbedrijven, een welkomstdrankje, een goodiebag én de première van de film met Fockeline Ouwerkerk, Sanne Langelaar en Jeroen van Koningsbrugge. Ben jij er weer bij?

Bestel je tickets