Burgemeester Marco Out verrast 1000ste bezoeker van Vier het Leven bij DNK

7 november 9:30

Op zaterdag 4 november ontvangt Marco Out, burgemeester van Assen, de 1000ste bezoeker van Vier het Leven, regio Assen, bij DNK. Voorafgaande aan het concert Road to Freedom van het Asser Mannenkoor wordt (o.v.b.) mevrouw H. Stenvert- Hilbrands (92 jaar) extra in het zonnetje gezet door Out.

Stichting Vier het Leven en DNK Assen werken nu ruim 4 jaar samen om culturele uitstapjes voor ouderen toegankelijk te maken. “Een prachtige en waardevolle samenwerking om kunst en cultuur, ontmoeting en beleving voor iedereen mogelijk te maken en te houden , juist ook voor de ouderen in onze samenleving “ aldus Hanneke Bruggeman, directeur van DNK. Ook de coördinator Noord Nederland Monique Bodegom is enthousiast: ‘Deze bijzondere gebeurtenis is een prachtig moment voor onze gasten, maar vooral ook een waardering voor het mooie werk dat onze 30 vrijwilligers in Assen doen.

Stichting Vier het Leven
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers ontvangen van een drankje tussendoor en worden na afloop weer thuisgebracht.