Care4needs helpt goede doelen organisaties hun verhaal te vertellen door het maken van gratis video’s

21 december 16:30

Care4Needs, een organisatie uit Groningen doet wel iets heel bijzonders. Dit jaar heeft stichting Care4Needs van februari tot eind augustus door Azië gereisd. Tijdens deze reis hebben zij voor kleine goede doelen een korte film gemaakt waarmee deze doelen hun verhaal kunnen vertellen. We leven in een tijd waarin video steeds belangrijker wordt, maar deze kleine goede doelen hebben hier niet de middelen voor. Daarom doet de stichting Care4Needs dit gratis.

Het levert de goede doelen extra publiciteit op maar daarnaast maakt de video het ook makkelijker om uit te leggen welk werk ze precies doen. Ook helpt de video bij het werven van fondsen wat voor goede doelen natuurlijk heel belangrijk is!

Er werd overal zo enthousiast gereageerd op de video’s dat het in extra donaties resulteerde! Daarom hebben ze besloten om hier mee verder te gaan. Vanaf  februari gaat Care4Needs minimaal drie maanden naar Afrika. Ze hebben de planning voor Kenia en Tanzania al rond en gaan afhankelijk van de bijdrage die ze krijgen ook nog naar Mozambique. Welke goede doelen zij gaan bezoeken, en in het kort wat ze tot nu toe hebben gedaan, zie je in de video.

Om de kleine goede doelen te kunnen helpen zijn zij afhankelijk van de steun van anderen en van donaties. Vind jij het werk dat zij doen ook belangrijk, lever dan een bijdrage aan hun volgende project Care4Africa. Op de website vind je hier meer informatie over. Wil jij op een andere manier een bijdrage leveren, laat het ons dan weten!

Volg Care4needs op:

Website:    www.care4needs.com
Doneer:     care4needs.com/en/care4africa/#donate
Facebook: Stichting Care4Needs
Instagram: Care4needs
Youtube:   Care4needs