Crazy Old Dutch

5 februari 9:42
Crazy Old Dutch

U kunt binnen lopen voor een lekkere kop koffie, een speciaal biertje of een goed glas wijn. Goed en betaalbaar eten, dat is het uitgangspunt. Of het nu gaat om een stevige borrelhap of om een heerlijk diner: Crazy Old Dutch garandeert kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Niet alleen een restaurant

Een aantal keer per maand bruist de Crazy Old Dutch op een bijzondere manier: we organiseren dan feestelijke thema-avonden. Kijk op de agenda om een indruk te krijgen van de invulling van deze avonden.

In de wintermaanden zijn er aangepaste openingstijden. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn ze open vanaf 17.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn ze open vanaf 12.00 uur. Op woensdag zijn ze in de wintermaanden gesloten.

Jarenlange ervaring

Henk en Jeanet Woldman hebben hun sporen in de horeca ruimschoots verdiend. Ooit begonnen ze in de Asser horeca, maar ook in Annen en Borger hebben ze hun sporen nagelaten. Hun kroeg in Borger, De Harbarg, werd in 2002 zelfs uitgeroepen tot Dorpscafe van het Jaar. Volgens het juryrapport omdat:

“Henk en Jeanet Woldman in een paar jaar tijd van een café waar de loop volledig uit was verdwenen een bruisend bedrijf hebben gemaakt, waar zowel dorpelingen als toeristen weer graag komen.”