CS Vincent van Gogh lanceert nieuwe website

30 maart 10:53
Nieuwe Website CS Vincent van Gogh

Door vele medewerkers, maar ook leerlingen van CS Vincent van Gogh is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe, moderne website. Op maandag 30 maart is het zo ver: de website is live! Deze dag is tevens de geboortedag van de naamgever van de school, de beroemde schilder Vincent van Gogh.

De livegang van de website is natuurlijk een feestelijk moment, want er wordt gevierd dat een nieuwe site met mooie vormgeving en overzichtelijke informatie voor leerlingen, ouders en medewerkers nu echt in gebruik genomen kan worden.

Ook om een andere reden is het een toch wel heel bijzonder moment voor de livegang. In verband met het Coronavirus en de maatregelen die getroffen zijn, is het lastig om een feestelijke livegang te plannen. Een bijeenkomst met alle leerlingen, medewerkers, relaties en andere geïnteresseerden is nu natuurlijk geen optie. Toch is vanuit CS Vincent van Gogh besloten om de livegang prioriteit te geven; dan maar wat minder feestelijk. Juist op dit moment heeft iedereen behoefte aan een duidelijke en overzichtelijke website met actuele informatie.

Ondanks het toch wat bijzondere moment voor een lancering van een website, is CS Vincent van Gogh heel blij met de nieuwe website en de livegang! Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op www.csvincentvangogh.nl