Dans mee in de dansfilm “Assen Danst!”

16 mei 7:44

Garage TDI wil graag diverse generaties bij elkaar brengen in een dansfilm. Doe je mee?

Maak een korte dans-clip waarin je danst met een persoon die je dierbaar is. Deze persoon is één of twee generaties jonger of ouder dan dat jij bent. De dans film je op een plek waar je graag samen bent, bijvoorbeeld op zolder, in een park of in jullie favoriete restaurant. De dans duurt tussen de 30 en 90 seconden en mag zowel hip-hop, salsa, modern of zelfs geïmproviseerd zijn, gewoon wat jullie leuk lijkt.

De dans kan gewoon met je mobiel opgenomen worden en ongemonteerd aangeleverd worden. Garage TDI monteert er één geheel van, wat te zien is in de Gouverneurstuin tijdens Art of Wonder. Stuur je filmpje voor 28 mei in naar: info@artofwonder.nl, o.v.v. “Assen Danst!”

We verloten onder de inzendingen 20 vrijkaartjes voor de voorstelling “Niet vergeten”
van Hoge Fronten (Lieke Benders i.s.m. Joke van Leeuwen) op 1 of 2 juni.

Pak je kans en dans!
Garage TDI wil jeugd en ouderen uitnodigen om samen een dans duet te maken.

Twee dansdocenten van Garage TDI gaan de komende weken de wijken in: naar scholen, verzorgingshuizen, winkelcentra, de markt, of naar sportvereniging op zoek naar jeugd en ouderen die samen een verrassend, ontroerend, grappig, dans duet willen maken. De duetten worden of ter plekke gemaakt en opgenomen. Maar ze kunnen ook thuis worden voorbereid en via YouTube ingezonden naar info@artofwonder.nl onder vermelding van ‘Assen danst!’ Garage TDI gebruikt de opnames

Het geheel wordt afgespeeld op twee grote schermen gedurende het festival in de Gouverneurstuin. Naast het hoofddoel om jong en oud bij elkaar te brengen en samen iets te laten maken, willen we het project ook publicitair gezien als aanloop naar het festival gebruiken.