DDZ is klaar voor het nieuwe seizoen

22 augustus 14:43

Verdienmodellen, jezelf verkopen via LinkedIn en van klanten ambassadeurs maken. Met de zomervakantie nog vers in het geheugen is De Drentse Zaak klaar voor een nieuw evenementenseizoen vol inspirerende en leerzame trainingen en workshops.

We trappen september af met een nieuwe editie van #Hoedan?. Ben je ondernemer en heb je heel veel informatie vergaard, maar weet je niet hoe je écht moet starten of hoe je je bedrijf een boost kan geven? Dan is #Hoedan? ideaal voor jou. Deze training is speciaal ontwikkeld voor starters die het moeilijk vinden om al hun ideeën om te zetten in concrete acties. Natuurlijk start er in september ook een nieuwe editie van de Ladder naar Succes, de gratis workshopreeks voor startende ondernemers.

Samenwerking met OndernemersFabriek Drenthe
Wat het komende evenementenseizoen extra bijzonder maakt is het aantal nieuwe workshops en trainingen dat wordt gegeven in De Drentse Zaak. Ze zijn het resultaat van een nog intensievere samenwerking tussen het ondernemerscentrum aan de Beilerstraat en de OndernemersFabriek Drenthe. Eén van die trainingen is de masterclass ‘Maak ambassadeurs van je klanten’. Deze tweedelige masterclass van aftersales-expert Arnoud Kuipers gaat over het ontwikkelen van een goede aftersalesstrategie, waarmee je de winst van je bedrijf kunt verhogen.

Verdienmodellen en (video)pitches
Wil je liever meer weten over verdienmodellen? De workshop Verdienmodellen van Eelco Bakker gaat in op bekende en vernieuwende verdienmodellen. Misschien zijn er voor jouw onderneming wel alternatieve manieren te bedenken waarmee jij geld kunt verdienen. Of kun je juist een extra verdienmodel toevoegen. In november staat de driedelige workshop ‘Verkoop jezelf via LinkedIn’ op het programma. Deze workshop wordt gegeven door Johan van Tiel, Guy Strijbosch en Lilian Plas. Na drie sessies hebben deelnemers niet alleen een (video)pitch die hen onderscheidend maakt, maar staat ook hun LinkedIn-profiel als een huis!

Het evenementenprogramma wordt de komende tijd verder aangevuld. Houd de website van De Drentse Zaak in de gaten voor het actuele aanbod.

De Drentse Zaak
De Drentse Zaak is dé plek voor noordelijke ondernemers. In het monumentale pand in hartje Assen kunnen ondernemers kantoren en flexplekken huren. Daarnaast beschikt het ondernemerscentrum over verschillende ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten en worden er regelmatig evenementen voor ondernemers georganiseerd. De Drentse Zaak is er voor zowel de startende, als de gevestigde ondernemer.