De 5 meest onontdekte uitjes van Assen: de tips voor dit jaar!

2 maart 13:57

Assen heeft een divers aanbod aan leuke uitjes voor jong en oud. Maar weet je even niet wat voor leuks er te doen is? Dit zijn de 5 meest verrassende activiteiten waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet wist! Sommige activiteiten zijn het hele jaar door te boeken. Lees snel hieronder al onze tips voor dit jaar.

Ghost Tours in Assen
De bel luidt, het water kolkt en er zijn schimmen in de stad van Assen. Er gebeuren hier vreemde dingen… Wil jij weten wat voor zaken er gebeuren in Assen die het daglicht niet kunnen verdragen? Ga mee op een Ghost Tour en ga samen op pad langs de donkere geschiedenis van Assen. De tours lopen van oktober tot maart, op vrijdag-, en zaterdagavonden. En er zijn nog plekken in maart! Reserveren is verplicht en kan gemakkelijk via deze link.

Prison Island bij Kings & Queens
Op naar tip twee! Prison Island is een avontuurlijk team spel voor jong en oud. Het is een perfecte mix tussen de succesvolle TV hit Fort Boyard en een Escape Room. Het is een real life game wat zich afspeelt in een gevangeniscomplex in Assen. Als team, gezin of vriendengroep moet je hier codes kraken, raadsel oplossen en fysieke uitdagingen aangaan. Met wie durf jij deze uitdaging aan? Ga direct naar de gevangenis bij Kings & Queens Assen om deze spannende activiteit te boeken of klik op deze link.

Glow Golf bij Pand 17
Een potje glowgolven hoort ook zeker in dit lijstje. Maar wat is het? Indoor midgetgolf in het donker en alleen verlicht door blacklight. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor dit oer-Hollandse spelletje midgetgolf een hele bijzondere en unieke ervaring wordt. Hoe leuk klinkt dat? Het is een gezellige activiteit voor gezinnen, vrienden, als (first) date of als kinderfeestje. Lees hier alle informatie.

City Games Fun Dinner bij Yankee Doodle
Pssst onze vierde tip is coming soon! De unieke interactieve City Games Fun Dinner bij Yankee Doodle. Wat houdt het in? Hele leuke puzzel- en opdrachtspeurtochten in of buiten het restaurant. De tablet laat jullie hilarische dingen doen! Erg leuk om als vriendengroep tegen elkaar te strijden, maar ook als familie de uitdaging aan te gaan. Dit Fun Diner is nog niet te boeken, maar binnenkort meer via deze link.

Blacklight klimmen bij Pinokkio
Het laatste onontdekte uitje is blacklight klimmen bij Pinokkio. Tijdens dit uitje lichten alle hindernissen, grepen en kabels van het klimpark fluoriserend op. Een opwindende ervaring om zo te klimmen! Het blacklight klimmen kan gereserveerd worden voor groepsactiviteiten of op de vrijdagavond voor een combi blacklight kinderfeestje. Voor meer informatie klik op deze link.

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in Assen? Vind de leukste uit-tips in onze uitagenda  en like ons op Facebook.