De Bonte Wever stevent af op legendarische editie Pump Up The 90’s

20 februari 12:47

De Bonte Wever in Assen opent aanstaande zaterdag de deuren van haar grootste zaal voor een nieuwe editie van jaren negentig party Pump Up The 90’s. De kaartverkoop voor het populaire event is flink op stoom en met de komst van jaren negentig iconen 2 Unlimited, Paul Elstak en Flamman & Abraxas kan het niet anders dan een legendarische editie worden.

Naast genoemde artiesten wordt zoals altijd flink uitgepakt met een spectaculaire lichtshow, lasers en danseressen. Als je echt volledig nineties gaat kun je niet om een blokje boybandsnostalgia heen en dus is er ook een half uurtje The Boyband Battles; Ga de uitdaging aan en zing de longen uit je lijf (of ga even een biertje halen)!

Episch waren de jaren 90, en episch is de reputatie van Pump Up The 90’s inmiddels ook te noemen en na vele stijf uitverkochte avonden kunnen we stellen dat de jaren negentig nog altijd ongekend populair zijn. Zaterdag 22 februari doen we het daarom gewoon weer en laten we je dansen alsof de zeroes er nooit achteraan zijn gekomen.” Aldus De Bonte Wever.

TICKETS
Kaarten voor Pump Up the 90’s zijn nog verkrijgbaar via de website van De Bonte Wever of (klik HIER) telefonisch via 0592 356000 of bij de receptie van De Bonte Wever. De tickets zijn € 23,50 in de voorverkoop en € 29,50 aan de avondkassa (mits nog beschikbaar).

Voor meer informatie kijk op www.debontewever.nl of blijf op de hoogte via het Facebookevent (klik HIER)