De grote Sinterklaasactie

4 oktober 13:37

Voor de veertiende keer op rij organiseert Stichting Budget Support Assen een Sinterklaasactie.

De actie is bedoeld voor ouders die het financieel zo moeilijk hebben dat er geen cadeau’s gekocht kunnen worden voor de kinderen.

Vanuit de Sociale Winkel, bieden onze vrijwiligers deze ouders de kans om een cadeau uit te komen zoeken. De kinderen blijven thuis, en op afspraak kunnen dan de ouders langskomen. De cadeautjes krijgen ze mee zodat ze in huiselijke sfeer toch een pakjesavond kunnen vieren.

De inschrijving voor de actie begint op zaterdag 6 oktober in de Sociale Winkel. U kunt langs komen tijdens de reguliere openingstijden om u in te schrijven, we vragen wel om uw legitimatiebewijs en bewijs van inkomen mee te nemen. De reden hiervoor is dat we de cadeau’s willen geven aan de kinderen die ze het hardst nodig hebben. Ook vragen we ouders die gebruik maken van verschillende initiatieven om hier een keuze in te maken, zodat het zo eerlijk mogelijk verdeeld wordt.

Heeft u het financieel moeilijk en heeft u geen mogelijkheid om cadeautjes voor uw kinderen te kopen? Komt u dan langs tijdens de openingtijden in de Sociale Winkel. Neem uw legitimatie en bewijs van inkomen mee en dan zorgt Stichting Budget Support Assen er voor dat ook uw kind een cadeau heeft tijdens Sinterklaas.

Heeft u speelgoed wat er als nieuw uitziet en bij u thuis niet meer gebruikt wordt? Inbreng wordt zeer gewaardeerd, onze vrijwilligers zorgen er voor dat het op de juiste plek terecht komt.

Heeft u belangstelling om te sponseren? Neem dan contact op via: info@budgetsupport.nl

Sociale Winkel Assen
A.H.G Fokkerstraat 24

Openingstijden:
Di. 13:00 tot 16:00 uur
Wo. 13:00 tot 16:00 uur
Za. 13:00 tot 16:00 uur