DERDE DINSDAG OVER DUURZAAM ONDERNEMEN

4 oktober 11:37

Dinsdagavond 17 oktober is er een nieuwe editie van het populaire programma Derde Dinsdag in De Nieuwe Kolk. Deze avond staat het thema duurzaam ondernemen centraal. Is klimaat echt 1 voor 12 of toch een hype? Milan van der Meulen, Climate Reality Leader en oprichter van Enie.nl, vertelt hier meer over. Ook wordt er Skypecontact gemaakt met Energiecommissaris Ruud Koornstra.

Dinsdag 17 oktober staat er opnieuw een actueel thema centraal tijdens een nieuwe editie van de Derde Dinsdag: Duurzaam ondernemen. Het klimaat verandert. We kunnen niet om het feit heen dat de aarde opwarmt en de zeespiegel stijgt. De grote vraag is echter: kunnen wij daar zelf iets aan doen? De opwarming van de aarde heeft tenslotte grotendeels te maken met de hoeveelheid CO2 die wij, als wereldbevolking, uitstoten.

Milan van der Meulen, Climate Reality Leader én oprichter van Enie.nl, vertelt er dinsdagavond 17 oktober alles over. De huidige status van de klimaatcrisis, wat hiervan de gevaren zijn en welke kansen het biedt, passeren de revue. Verder zal Ruud Koornstra, groene ondernemer en Energiecommissaris van Nederland, via Skype zijn ervaringen met duurzaam ondernemen delen.  

Reserveer tickets via DNK.nl. Het programma is voor leden van de Bibliotheek van DNK gratis bij te wonen!