DERDE DINSDAG MET JAN PETER BALKENENDE

12 februari 11:06

Dinsdag 26 februari komt niemand minder dan voormalig minister-president Jan Peter Balkenende spreken tijdens de Derde Dinsdag. Deze editie staat namelijk in het teken van duurzaamheid, iets waar Balkenende zich met hart en ziel voor inzet.
Het publiek krijgt alle ruimte om vragen te stellen.

Dinsdag 26 februari staat de Derde Dinsdag in het teken van duurzaamheid. Niemand minder dan voormalig minister-president Jan Peter Balkenende vertelt over het bereiken van een groener Nederland. Iedere maand staat het maatschappelijk relevante programma ‘Derde Dinsdag’ van DNK in het teken van een nieuw actueel thema, met een landelijk bekende spreker. Ditmaal de beurt aan Balkenende.

Jan Peter Balkenende – hoogleraar aan de Erasmus University Rotterdam, externe adviseur bij EY (voorheen Ernst & Young) én voorzitter van de ‘Dutch Sustainable Growth Coalition’ – neemt ons tijdens deze Derde Dinsdag bij de hand naar een duurzamere samenleving. Hoe bouwen we aan een toekomstbestendige wereld en hoe zorgen we ervoor dat de opwarming van de aarde beperkt wordt? Dit allemaal richting één belangrijk doel: een groener, duurzamer Nederland.

Meer info & tickets

Dinsdag 26 februari, 20.00 uur

Tickets via www.dnk.nl