Derek Ogilvie te zien in De Bonte Wever Assen!

21 oktober 15:30

De meeste mensen kennen Derek Ogilvie als één van de beroemdste mediums in ons land; Hij was dan ook jarenlang te zien op RTL 4. Hoewel hij sinds 2016 niet meer op de Nederlandse televisie te zien is, houdt hij altijd nog theatershows door heel Nederland. In het kader van zijn The Reunited Tour komt hij 18 november naar Assen!

Derek Ogilvie: “Natuurlijk hopen de meeste mensen die naar een show komen dat zij via mij contact krijgen met een overleden dierbare. Om die reden heb ik nu bewust gekozen voor kleinere theaters zodat ik meer impact én meer contact met het publiek kan hebben. Daarbij vergroot ik hiermee voor een ieder de kans op een reading.”

“Ik loop graag door heel het theater heen om contact te maken met de overledenen. Van de eerste tot de achterste rij, ik ga waar de ‘spirits’ mij naar toe brengen. Alles wat ik doe wordt tevens op een groot scherm getoond, het maakt dus niet uit waar je zit in de zaal. Natuurlijk zijn er emotionele momenten tijdens een show, maar er wordt ook regelmatig gelachen. Dit resulteert in een eclectische sfeer.”

En wat als je geen Engels spreekt?

“Als je geen Engels spreekt kan je gerust naar de show komen. Er is een vertaler aanwezig dus je kan alles goed volgen.” Kaarten voor Derek Ogilvie zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Kijk voor meer informatie kijk op www.debontewever.nl