DNK’s Game NITE voor jongeren met Milan Knol valt in de smaak

3 juni 12:27

DNK, inmiddels gedeeltelijk geopend met de DNK Bibliotheek en DNK Bioscoop heeft het online aanbod verder vergroot, speciaal voor iedereen die nog steeds thuis zit.

Woensdag 27 mei ging de eerste editie van DNK’s Game NITE van start. Dit geheel in het teken van Fortnite, een spel dat razend populair is onder jongeren. Deelnemers konden zich inschrijven via de website van DNK en kwamen in een ‘Custom Match’ terecht waarbij ze hun favoriete spel een uur lang konden spelen tegen niemand minder dan Youtuber Milan Knol. Direct al bij de bekendmaking werd er vol enthousiasme gereageerd en binnen een mum van tijd was de eerste editie volgeboekt. Iedereen die niet mee kon spelen, kon wel meekijken via een livestream op het Youtube-kanaal van DNK.

Met Game NITE biedt DNK innovatieve (thuis)programmering aan voor jongeren vanaf 12 jaar. Zij kunnen samen met hun vrienden, klasgenoten of teamgenoten tegen een bekende speler gamen, ieder vanuit hun eigen huis. Ilse Eckelhoff, ontwikkelaar Programmering & Innovatie bij DNK vertelt: “Gamen is erg populair en jongeren gamen bijna dagelijks. Vooral in deze tijd waarin het lastiger is elkaar op te zoeken is het belangrijk om verbinding te blijven leggen en dat doen wij met Game NITE. Het is een hart onder de riem naar de jongeren toe, wij zijn er ook voor jou!”. Woensdag 3 juni wordt de tweede editie van Game NITE gespeeld. Dan kunnen de deelnemers de strijd aangaan met zowel Milan Knol als de bekende e-sporter Notarez. Hij staat 95e¬†op de wereldwijde ranglijst van beste Fortnite spelers. DNK roept op om er snel bij te zijn, want vol is vol.

Meer informatie en aanmelden via dnk.nl/gamenite.