DTM 19-21 juli TT Circuit Assen

9 juli 11:15
DTM Assen 2019

Jetzt geht’s los! De ‘Deutsche Tourenwagen Masters’ komen van 19 tot en met 21 juli 2019 voor het eerst naar het TT Circuit Assen! Met nieuwe 620 Pk- turbomotoren blazen de ruim 300 kilometer per uur snelle coupéversies van Audi, Aston Martin en BMW voor het eerst over de TT-baan in wat ook wel de Formule 1 van de toerwagens genoemd. Dit is een autorace waar de eeuwige rivaliteit tussen de grote Duitse merken voelbaar is! Met speciale merkentribunes, handtekeningsessies, posters, fanvlaggen en ‘pit views’. Van de nieuwste en snelste modellen voor op de weg, tot de DTM kampioenschapsmachines van weleer. Het TT Circuit Assen wordt door velen beschouwd als het ‘mekka van de motorsport’. De baan staat bekend om het vloeiende verloop en de verkante bochten.

Wanneer?

19 juli 2019 – 21 juli 2019

Waar?

TT Circuit Assen

Tickets?

Bestel ze hier: https://www.dtm.com/en/tickets/2019-assen

Gratis DTM Demonstraties in de binnenstad

Donderdag 18 juli staat de binnenstad van Assen in het teken van de DTM. Tijdens het winkelen maak je kans op snelle DTM prijzen. Op de Collardslaan kan je de DTM en Formule 1 raceauto’s bewonderen. Vanaf 17:00 uur geven zij een  demo over de Vaart Zuidzijde, dan gaat het er hard aan toe. Deze demo is voor iedereen gratis te bezoeken. In de avond kan je een heerlijk 3 gangen diner krijgen. Reserveer voor de 17 juli en maak kans op een gratis DTM menu!

In samenwerking met LDP organiseert Vaart in Assen, Business Club Grand Prix, OndernemendAssen, Gilde Bart, Provincie Drenthe en gemeente Assen deze gratis city demo rond de kop van de Vaart. Daar zijn vanaf 17.00 uur de auto’s, waaronder ook een Formule 1 en Formule 3 auto, van dichtbij te bewonderen. Een aantal auto’s zal vervolgens met hoge snelheid racen langs de Vaart (zuidzijde). Spectaculair om te zien en te horen, waarbij publiek op de Vaart Noordzijde een plekje kan zoeken.

Naast de race langs de Vaart is een winactie bij deelnemende winkeliers; bij besteding vanaf €25,-  op donderdag 18 juli maak je kans op een van de ritten in een DTM auto,  VIP kaarten voor de race op zondag, een meet&greet of een van de andere DTM prijzen. De prijsuitreiking is om 16:30 uur op de Kop van de Vaart.

Bij de deelnemende horeca ondernemers kan er voor 18 juli een DTM menu geboekt worden. Ook daar hangt een gratis winactie voor mooie prijzen aan.

Wanneer?

Donderdag 18 juli 2019

Waar?

Vaart (zuidzijde)
(scroll naar beneden voor de plattegrond)

 

Plattegrond Demo:

DTM Assen Plattegrond