Edwin Evers Band wegens succes twee avonden naar Assen!

16 december 9:48

Het mag inmiddels een traditie genoemd worden; De Edwin Evers Band speelt al vijf jaar lang elk najaar in De Bonte Wever in Assen en met succes, want steevast is er geen kaart meer te krijgen. Vanwege dit grote succes heeft De Bonte Wever met de band om de tafel gezeten en kan ze nu bevestigen dat de Edwin Evers Band volgend jaar twee avonden naar Assen komt! De kaartverkoop voor de optredens op vrijdag 27 en zaterdag 28 november 2020 is inmiddels gestart via de website van De Bonte Wever.

“De Edwin Evers Band is zo’n band waarbij we na afloop van een concert zoveel verzoeken krijgen om ze weer terug te laten komen dat we eigenlijk niet anders kunnen dan dat ook gewoon te doen. En met liefde, want oh wat is de band onder leiding van Nederlands’ bekendste (voormalige) ochtend DJ, Edwin Evers, steen,- en steengoed.” Aldus De Bonte Wever.

En dus maken we ons volgend najaar op voor twee onvergetelijk optredens vol met bekende hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 aangevuld met recenter werk. Of zoals ze zelf aangeven:  “Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt en van prachtige ballads tot de meest swingende nummers en medleys”.

Kaarten voor de Edwin Evers Band zijn verkrijgbaar via www.debontewever.nl, telefonisch via 0592 356000 of bij de receptie van De Bonte Wever.

Voor meer informatie kijk op www.debontewever.nl of blijf op de hoogte via het Facebookevent (klik HIER)