Een Scoozy’s op het TT Circuit

23 juli 9:39

Op 23 augustus is Scoozy op het TT Circuit in Assen. Klanten en belangstellenden kunnen dan een proefrit maken. Dit vindt plaats aan de vooravond van de lancering van deze nieuwste scootmobiel en is een mogelijkheid om het allernieuwste ontwerp te zien en ervaren!

Scoozy is er voor mensen met een mindset van alles uit het leven willen halen, ook als je toevallig minder mobiel bent. Vanuit die visie is Scoozy volledig van de grond af opnieuw ontworpen zodat de bestuurder zonder zorgen erop uit kan gaan om nieuwe avonturen te beleven.

TT Circuit
Scoozy is deze zomer op een aantal locaties door Nederland te vinden, zodat mensen kennis kunnen maken met dit nieuwe vervoersmiddel. Een van die locaties is het prachtige TT circuit in Assen. Een locatie waar toegankelijkheid een speerpunt is en waar innovatie wordt toegejuicht.

Een vloot Scoozy’s
Niet alleen de looks zijn totaal anders dan bij de gangbare scootmobiel. Ook de binnenkant van Scoozy is ingericht met state-of-the-art technologie uit de automotive industrie. Deze slimme technologie geeft Scoozy de mogelijkheid om op afstand te monitoren of alle onderdelen van Scoozy optimaal werken en kan bijvoorbeeld uitgelezen worden wanneer de accu aan vervanging toe is, nog voordat hij ermee ophoudt. Dit maakt Scoozy bij uitstek geschikt voor verhuur op locatie. Zo kan iedere organisatie zijn toegankelijkheid verbeteren door aan zijn bezoekers slimme en veilige mobiliteit te bieden.

Productie van start!
De eerste serie Scoozy’s wordt in de zomer van 2018 geproduceerd in Emmen. Eind september verwachten wij deze eerste al uitverkochte serie uit te kunnen leveren aan onze klanten. De eerste pre-orders voor de tweede serie beginnen ook al binnen te komen. Deze wordt in maart 2019 verwacht.

Het is mogelijk voor particulieren, pers en andere belangstellenden om aan te sluiten bij de proefritten op het TT Circuit van Assen. Geef je op via https://www.scoozy.nl/events.