11e Asserstadsloop

5k & 10k
Houd jij van hardlopen en wil jij de uitdaging aangaan? Schrijf je dan in voor de 5k of 10k van de Asserstadsloop. Het Parcour loopt door het centrum van Assen, maar ook door een mooi bosgebied. Laat je aanmoedigen en kijk hoe snel jij jouw afstand kunt afleggen. Loop je mee, dan steun je automatisch de stichting Energy4All. Dus geef energie en krijg energie van de Asserstadsloop. Schrijf je in op www.deasserstadsloop.nl

1k Rabo scholencompetitie
Zit je op de basisschool? Schrinf je dan in voor de Rabo AsserRuns-scholencompetitie. Je krijgt een eigen startnummer, een medaille en je naam komt in de uitslagen zodat je aan iefdereen kunt laten zien hoe snel je één kilometer kunt rennen! Laat je sponsoren door je ouders, opa, oma, neef en tante en haal zoveel mogelijk geld op voor de stichting Energy4All. Zo help je kinderen die zelf geen energie hebben om te renne. Schrijf je in en download het sponsorformulier op www.deasserstadsloop.nl.

5k Bedrijvenloop
Energie is belangrijk en een essentiële brandstof om tot topprestaties te komen. Of dit nu achter je bureau is of met je loopschoenen aan. Geef je medewerkers daarom nieuwe energie door deel te nemen aan de Asserstadsloop. Vind je de gezondheid van jouw medewerkers belangrijk, en de teambuilding binnen jouw bedrijf en met jouw relaties? Ga deze sportieve uitdaging dan aan! Schrijf jouw team (4/5 personen) in voor de 5k en ontvang een craft-loopshirt + meer leuke extra’s. Daarmee sponsor je ook nog eens stichting Energy4All. Voor inschrijven of meer informatie over het bedrijvenpakket ga naar www.deasserstadsloop.nl.


Datum & tijd:
Zondag 2 juni 2019

14:00 uuur – start kidsrun (groep 6, 7 en 8)

14:10 uur – start kidsrun (groep 3, 4 en 5)

14:20 uur – start kidsrun (groep 1 en 2)

14:30 uur – start G-run (ovb)

15:00 uur – start 5km (inclusief de bedrijvenloop)

15:10 uur – start 10km

Locatie:
City Hotel de Jonge
Brinkstraat 85
9401 HZ Assen