City Demo DTM

Jetzt geht’s los! De ‘Deutsche Tourenwagen Masters’ komen van 19 tot en met 21 juli 2019 voor het eerst naar het TT Circuit Assen! Daarom zal er op donderdag 18 juli een city demo gegeven worden. Donderdag 18 juli staat de binnenstad van Assen in het teken van de DTM. Tijdens het winkelen maak je kans op snelle DTM prijzen. Op de Collardslaan kan je de DTM en Formule 1 raceauto’s bewonderen. Vanaf 17:00 uur geven zij een demo over de Vaart Zuidzijde, dan gaat het er hard aan toe. In de avond kan je een heerlijk 3 gangen diner krijgen. Reserveer voor de 17 juli en maak kans op een gratis DTM menu!

In samenwerking met LDP organiseert Vaart in Assen, Business Club Grand Prix, OndernemendAssen, Gilde Bart, Provincie Drenthe en gemeente Assen deze gratis city demo rond de kop van de Vaart. Daar zijn vanaf 17.00 uur de auto’s, waaronder ook een Formule 1 en Formule 3 auto, van dichtbij te bewonderen. Een aantal auto’s zal vervolgens met hoge snelheid racen langs de Vaart (zuidzijde). Spectaculair om te zien en te horen, waarbij publiek op de Vaart Noordzijde een plekje kan zoeken.

Naast de race langs de Vaart is een winactie bij deelnemende winkeliers; bij besteding vanaf €25,-  op donderdag 18 juli maak je kans op een van de ritten in een DTM auto,  VIP kaarten voor de race op zondag, een meet&greet of een van de andere DTM prijzen. De prijsuitreiking is om 16:30 uur op de Kop van de Vaart.

Bij de deelnemende horeca ondernemers kan er voor 18 juli een DTM menu geboekt worden. Ook daar hangt een gratis winactie voor mooie prijzen aan.

Wanneer?

Donderdag 18 juli 2019

Waar?

Vaart (zuidzijde)
(scroll naar beneden voor de plattegrond)

Plattegrond Demo:

DTM Assen Plattegrond