JEUGDTHEATERFESTIVAL | AGENT EN BOEF DOOR DE TOREN VAN GELUID

– fysiek muziektheater dat raakt –

AGENT EN BOEF door De Toren van Geluid

Een stoute, slimme voorstelling voor iedereen die van spelletjes houdt. Maar… wie wint er nou eigenlijk? “Boef”, zegt Agent, “ik blijf voor altijd bij jou.” “Maar ik niet bij jou!” zegt Boef. Agent kijkt verschrikt. “Gefopt!” zegt Boef.

Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Er is maar één probleem: soms ontsnapt Boef. En dan haalt hij boevenstreken uit… Kan Agent Boef ook dit keer weer vangen? En zullen ze vrienden blijven?

De prentenboeken met daarin de verhalen rondom het hilarische duo Agent en Boef van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer zijn al lange tijd een groot succes en werden zelfs bekroond met de Zilveren Griffel. Met het ontdekken van het smakelijke materiaal rondom dit tweetal, kwam een wens voor De Toren van Geluid uit: fysiek muziektheater maken dat raakt. Slapstick, strakke timing, cartooneske beelden en meeslepende muziek zullen de voorstelling typeren. De bijzondere vriendschap tussen de twee zorgt voor ontroering. En dit alles geïnspireerd door grootheden als Charlie Chaplin en Laurel & Hardy. Na de voorstelling kun je Politiehond aaien of met Agent nakletsen. En wie durft er met Boef op de foto?!


Leeftijd:
Het evenement is bestemd voor 4 jaar en ouder.

Datum & tijd:
Zondag 20 oktober 2019 om 15:00 uur

Kosten:
5,- Volwassenen
Kinderen gratis

Locatie:
Podium Zuidhaege
Zuidhaege 2
9401 NZ Assen