Marcel Möring presenteert zijn nieuwe roman ‘Amen’

Tijdens de lunchvoordracht ‘Kadetje Cultuur’ zal Marcel Möring op zaterdag 14 december zijn nieuwe roman ‘Amen’ presenteren bij Warenhuis Vanderveen Assen (Buningzaal, 12:00 – 14:00 uur).

Uitgever De Bezige Bij over het boek: ‘Zo gaat het, het begin van het einde, het einde van het begin, het einde van het einde. Je hebt gekeken, je hebt geluisterd, je hebt gezien en gehoord en nu, zomaar op een vrijdagavond in mei, is hier de apocalyps.’ Samuel Hagenau werkt als archeoloog op het terrein van Kamp Westerbork. Op de dag waarop zijn ex-vrouw meldt dat ze haar laatste spullen komt ophalen, wandelt hij het bos in om zijn gedachten te ordenen. De opmerkelijke vondst werpt hem nog dieper terug op de vraag op wie hij was en wie hij is. ‘Amen’ is een doordringende roman over de ongrijpbaarheid van de liefde.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor dit Kadetje Cultuur door te mailen naar kadetjecultuur@vanderveen.nl, of door langs te gaan bij Kunstcafé Schurer. De kosten zijn € 14,50 p.p. inclusief lunch en voordracht, t.z.t. af te rekenen bij het Kadetje Cultuur. De voordracht vindt plaats in de Buningzaal op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen.


Datum & tijd:
Zaterdag 14 december 2019 van 12:00 tot 14:00 uur

Kosten:
€ 14,50 p.p.

Locatie:
Koopmansplein 16
9401 EL Assen