Pink Floyd Project

The Wall 40 Years (1979-2019)
In deze spectaculaire show wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ’The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project, een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands.

Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit. Pink Floyds magnum opus ‘The Wall’, met teksten geschreven door Roger Waters, is een rockopera die zijn gelijke niet kent. Van het album zijn wereldwijd bijna twintig miljoen exemplaren verkocht. De liveshow van ‘The Wall’ kende destijds een grootse aanpak, die in de popmuziek geen gelijke had en die u nu terug kunt zien in ‘The Wall 40 Years’. Nog nooit eerder zag u zoiets dergelijks in het Nederland!

Met Kidsrights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.


Datum & tijd:
Zaterdag 29 februari 2020 om 19:45 uur

Kosten:

Normaal: € 29,50
Avondkassa: € 32.50
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten


Locatie:
De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN