POPRONDE ASSEN | 17 OKTOBER 2019

– Showcasefestival | Lorren & ALEXANDER –

POPRONDE ASSEN | LORREN & ALEXANDER

De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. De Popronde is voor (nog) onbekende bands dé mogelijkheid om zich te presenteren buiten hun eigen regio en tegelijk intensieve tour- en speelervaring op te doen. Op 17 oktober staan twee van deze acts in het theatercafé, hier in Podium Zuidhaege.

Lorren – Pop/Soul
“You can’t change the flow of the river”. Lorren is zo’n rivier. Geboren om te zingen, dat is wat je voelt als je haar hoort en ziet spelen. Rauwheid, warmte en veelzijdigheid zit in haar stem die menig mens weet te raken. Lorren weet bekende en vertrouwde thema’s in een nieuw licht te zetten en haar eigen draai aan te geven.

ALEXANDER – Pop/R&B
ALEXANDER maakt dromerige slow-jam popliedjes die ze al dansend opvoert. Haar sound doet denken aan de 90’s met 80-er jaren synthesizer invloeden. ALEXANDERS achtergrond in kunst schijnt door in de opzet van de performance: verwacht felle kleuren, grafische lijnen, organische dansmoves en kostuums.


Datum & tijd:
Donderdag 17 oktober 2019 om 19:30 uur

Kosten:
Gratis

Locatie:
Podium Zuidhaege
Zuidhaege 2
9401 NZ Assen
Theatercafé