Promotiedagen Drenthe

PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie. In 2019 krijgt het event een totale make-over; met een frisse, nieuwe opzet op een prachtige nieuwe locatie. Dinsdag 16 april 2019 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Ondernemers komen samen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen. Verdeeld over de verschilende ruimtes van het gebouw wordt een mooie combinatie gemaakt van topsprekers, inspirerende presentaties en workshops, en bruisende netwerkpleinen.

Het event biedt je de mogelijkheid om verbinding te leggen met het Drentse bedrijfsleven. Zo verbreed je gemakkelijk je netwerk, kom je in contact met prospects en onderhoud je bestaande relaties. Deelnemen kan eenvoudig met de nieuwe, opvallende en stijlvolle lightboxes, die kant en klaar en gepersonaliseerd worden afgeleverd.

DIRECT AANMELDEN

DNK Assen
DNK is een bruisend podium in het centrum van Assen. Een geweldige plek voor een ontmoeting en inspiratie. Modern, fris en voorzien van alle faciliteiten. Tijdens PD Drenthe worden onderstaande ruimtes op een speelse manier ingericht als presentatieruimtes, netwerkpleinen en terrassen. De keynote speaker vindt plaats in de Grote Zaal (859 personen) en ook de Rabo Zaal (222 personen) zal een bijdrage aan het programma gaan leveren.


Datum & tijd:
Dinsdag 16 april 2019 van 9:00 tot 18:00 uur

Kosten:
Gratis

Enkele weken voor het event kun je via de link kosteloos een kaart aanvragen.

Locatie:
DNK Assen
Weiersstraat 1
9401 ET Assen