Rumbones

Halverwege 2014 plaatst Hugo Koch een oproep op Facebook. “Gezocht! Een gitarist, drummer en bassist om een Ramones tribute band the beginnen”.

Al snel meld zich Richard “Ritchie” Veen. Koch en Veen kennen elkaar al minstens 30 jaar. Veen is net als Koch geen onbekende in de regionale muziek scene. Zo zong Koch in de jaren tachtig in de rock band Rise & Burn en Veen in Rascal R.u.d.y., een band overigens die Koch beging jaren ’90 ook heeft gemanaged. Tijdens het gesprek dat beide heren hadden kwam al snel het idee om oud Rascal R.u.d.y. leden Niels Withaar en Erik Kluin te vragen voor deze band. Het enthousiasme was groot en Rumbones waren geboren.
Inmiddels hebben Rumbones al tientallen optredens achter de rug en speelden in alle hoeken van het lands maar ook in Duitsland! Zowel bekende als minder bekende Ramones klassiekers zullen de revue passeren.

RAGG’N
Wij zijn RAGG’N.. We houden van raggen.. niet van muziek maken.. maar van raggen!! Rockfriet in een Punkzak op z’n Hollands!
Smerige vette hap herrie waar je je vingers bij aflikt! Bier moet vloeien, gitaren moeten gillen, drums moeten kapot en de zang moet Joost zijn! WIJ ZIJN RAGG’N!

Zaal open om 21:00 en de Rumbones trappen af om 22:30 uur!

1,2,3,4 en gaan met die banaan!


Datum & tijd:
Zaterdag 16 november 2019 van 21:15 tot 02:00 uur

Locatie:
New Café Image
Rolderstraat 8a
9401AS Assen