The Ramblers & Joke Bruijs – Jubileumtour

De langst bestaande big band ter wereld – ruim 90 jaar, gaat opnieuw het theater in met niemand minder dan Joke Bruijs. Zondag 2 december doen The Ramblers & Joke Bruijs De Bonte Wever aan met een matineevoorstelling!

Onder leiding van de legendarische drummer Cees Kranenburg speelt het orkest zijn grote hits van weleer, zoals: Wie Is Loesje, Meneer De Baron, Het Boemeltje Van Purmerend en Weet Je Nog Wel Die Avond In De Regen. Joke is naast actrice een voortreffelijke zangeres met een warme stem en een uitgebreid repertoire. Met liedjes van “Diep in Mijn Hart” tot “Hit the Road Jack”
van Ray Charles brengt zij – samen met de sympathieke zanger Dick Rienstra – een scala aan bekende melodieën. Voeg daar de oude hits van The Ramblers aan toe en een heerlijke nostalgische voorstelling is geboren. Voor nieuw publiek een kennismaking met een kostelijk muzikaal erfgoed. Voor ouderen een kippenvelmoment.


Datum & tijd:
Zondag 10 maart 2019 om 14:30 uur

Kosten:
Normaal: € 23,50
(Rolstoelgebruikers kunnen een apart ticket bestellen via onze afdeling reserveringen: 0592-303 777)

Hotelgasten:
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.

Locatie:
De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN