Wolvenlezing

Op zaterdag 30 maart 2019 van 14:00 tot 16:00 uur wordt een lezing over wolven in Nederland gegeven in de Buningzaal bij Kunstplaza Schurer op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen.

Veel mensen vinden het waanzinnig mooi dat de wolf weer terug is Nederland, anderen vragen zich af of ze nog wel door de natuurgebieden kunnen wandelen zonder bang te hoeven zijn voor de wolf en schapenhouders maken zich erg veel zorgen over de bescherming van hun dieren. Jeannet Hulshof, van Wolven in Nederland en Wolf Fencing, zal u alles vertellen over de ecologie van de wolf en het nemen van preventieve maatregelen. Daarnaast zal er tijdens deze interactieve voorlichtingsbijeenkomst ingegaan worden op wolvenherkenning en sporen. Wat weet u over de wolf? Kunt u een wolf van een hond onderscheiden? U zult merken dat het soms lastig is om het verschil te zien.

Wolven in Nederland streeft naar een conflictarm samenleven met wolven en is een samenwerking tussen diverse organisaties, waaronder het Wereld Natuur Fonds en ARK Natuurontwikkeling.

Opgeven voor de wolvenlezing kan door een mail te sturen naar assenemmen@wnfregioteam.nl of door langs te gaan bij de WWF-shop in Warenhuis Vanderveen. De kosten voor deze lezing bedragen € 7,50 p.p. incl. koffie/thee. Na aftrek van de kosten komt het bedrag ten goede aan het WWF.


Datum & tijd:
Zaterdag 30 maart 2019 van 14:00 tot 16:00 uur

Kosten:
De kosten voor deze lezing bedragen € 7,50 p.p. incl. koffie/thee.

Opgave:
Opgeven voor de wolvenlezing kan door een mail te sturen naar assenemmen@wnfregioteam.nl of door langs te gaan bij de WWF-shop in Warenhuis Vanderveen.

Locatie:
Koopmansplein 16
9401 EL Assen