Extra Amerconcert van Leoni Jansen

3 december 9:31

Het optreden van Leoni Jansen op zaterdagavond 29 december in De Amer was binnen de kortste keren uitverkocht. Gezien de grote belangstelling geeft zij op diezelfde dag een extra middagconcert (14:00 uur). Daar zijn nog kaarten voor beschikbaar.

Leoni Jansen is één van de ankers in de programmering van De Amer. Ze heeft een brede carrière; als presentatrice, regisseur, maar vooral als muzikante. Zo zong ze voor Nelson Mandela en op het trouwfeest van Willem Alexander en Máxima.

Leoni Jansen toerde in 2018 met de African Mamas. Zij vertelden het verhaal van Graceland, het album van Paul Simon. Haar voorliefde voor wereldmuziek is bij elk optreden aanwezig. Regelmatig stelt ze misstanden aan de kaak en maakt ze zich sterk voor vrouwenrechten.

Leoni Jansen komt niet alleen naar Amen. Zij neemt bassist Lucas Dols (Room Eleven, Tin men and the Telephone), Barbara Smit (backing vocals), zangeres  Pieternel Osinga, die juist een countryalbum heeft uitgebracht,  en Mart Hillen (gitaar en winnaar van de Rabo-on-Stage). Daarna koos Hillen Leoni Jansen als ‘coach’.

Reserveren via: 06 8322 5680 of reserveren@cafedeamer.nl