Feest! Want Bartje is jarig.

22 augustus 9:46

Op zaterdag 7 september a.s. viert Assen de verjaardag van Bartje. Ook winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum laten deze gebeurtenis niet ongemerkt aan zich voorbij gaan en organiseren een spetterend verjaardagsfeest en in verband met de tentoonstelling Sprezzatura krijgt het feestje een Italiaans tinje!

Bartjes Italiaanse verjaardagsfeest
Omdat Bartje ook wel eens wat anders wil dan alleen maar bruine bonen viert hij zijn verjaardag een beetje in Italiaanse stijl en alle kinderen van Assen zijn uitgenodigd!

Van 12:00 tot 16:00 uur vinden er op het Ceresplein en in het Mercuriuscentrum feestelijke activiteiten plaats. Zo kunnen kinderen op het Ceresplein Italiaanse maskers pimpen met veertjes, kraaltjes, roosjes, glitters en lintjes! Voor de jongens zullen er stoere maskers zijn.

Natuurlijk mag ook een Italiaanse waaier niet ontbreken en dametjes in de dop kunnen daarom een waaier versieren.

Maar Bartje blijft natuurlijk een boeren jongetje en dus is er ook ook een ‘pony’ race. Wie is een echte Boerenruiter? Kinderen kunnen zich ook uitleven met het oud-Hollandse spelletjes circuit met stempelkaart. Alle spellen gespeeld? Dan mag er een cadeautje gegrabbeld worden! En natuurlijk is ook weer de altijd vrolijke boeren schminkster aanwezig! Of zou het dit keer een Italiaanse zijn? Laat je verrassen!

Wie jarig is trakteert!
Bij een feestje hoort lekkers. En dat ontbreekt zeker niet op deze middag! Bartje is namelijk gek op pizza, maar dan wel een zoete. Dus kan er met de allerlekkerste snoepjes een overheerlijke zoete mini pizza gemaakt worden. Op een prachtig versierde sweetcar staan de kleurrijke ingrediënten klaar!

En speciaal ter ere van Bartjes verjaardag worden deze dag de bruine bonen veranderd in kleurrijke bonen die gestopt kunnen worden in een snoeppot die kinderen zelf mogen versieren!

Dus alle reden om gezellig naar het Ceresplein en het Mercuriuscentrum te komen en feest te vieren!

Deelname aan alle activiteiten is gratis!