GEWICHTSCONSULENT ALIE KARSSENS OPENT PRAKTIJK

7 januari 11:30

Gewichtsconsulent Alie Karssens startte op 1 september een praktijk voor gewichtsbeheersing en gezonde leefstijl onder de naam Vivi-Ficare aan de Beilerstraat 7 in Assen. Doordat ze zelf tot voor een aantal jaren geleden voortdurend worstelde met haar gewicht weet ze hoe lastig het is ongezonde gewoontes om te buigen naar gezonde. Maar inmiddels heeft ze ook ervaren dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, en wil ze met haar kennis en ervaring graag andere mensen in staat stellen dit ook te bereiken.

In Nederland neemt het aantal mensen met overgewicht drastisch toe, met de nodige gezondheidsproblemen tot gevolg. Aan dit overgewicht liggen vaak meerdere oorzaken ten grondslag. Als gewichtsconsulent is Alie opgeleid om mensen met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken te adviseren en te begeleiden bij de aanpassing van hun leefstijl, zowel op het gebied van voeding als op het gebied van beweging en gedragsverandering. Ze levert maatwerk. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden en voor- en afkeuren. Verder is haar motto: wie de lat te hoog legt houdt het niet lang vol. En dat is wel het doel; een leefstijl bereiken die zonder moeite een leven lang vol te houden is.

In haar gezellige praktijk werkt Alie volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Omdat ze lid is van de branchevereniging BGN vergoeden de meeste zorgverzekeraars de consulten gedeeltelijk.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u Alie bellen op 06-24638981.
www.vivificare.nl