GRATIS SCHAATSEN TIJDENS KERSTMARKT MET FOODTRUCKS

9 december 11:57

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december is er een driedaagse foodtruck kerstmarkt op het Koopmansplein. Tijdens dit weekend is er ook een fantastische schaatsactie! Het wordt een écht winters weekend waar je samen kan schaatsen, vol entertainment en kan genieten van lekkere hapjes met een glaasje Glühwein.

Speciale actie: gratis schaatsen
Schaatsplezier voor iedereen tijdens de foodtruck kerstmarkt! Er is namelijk de speciale actie: op zaterdag 21 en zondag 22 december van 10.00 tot 13.00 uur gratis schaatsen incl. schaatshuur. Kom je ook gezellig schaatsen op de mooie schaatsbaan op het Koopmansplein?

Eten & drinken
Dit jaar staat de kerstmarkt in het teken van eten & drinken. Van fruit met chocoladedip tot nasi met saté, van warme Glühwein tot chocolademelk. Bij de foodtrucks en chalets kun je heel veel lekkers krijgen! En wat dacht je van lekkere poffertjes na? Die kun je scoren bij de poffertjes foodtruck. Bekijk hieronder welke Foodtrucks er allemaal zijn:

  • Stichting Schattenberg – Nasi & Loempia’s
  • De Zoete Buurvrouw – Fruit met Chocoladedip en nog veel meer!
  • Rob VM Events – poffertjes
  • City Snack – Halve kip van de BBQ

Muziek
Redleck komt op vrijdag wat extra gezelligheid brengen. Redleck speelt covers in een heel unieke eigen roots acoustic sound. Opa’s Kunstgebit, folk met een knipoog komt op zaterdag gezellig muziek maken! Het repertoir bestaat uit liedjes van Woody Guthrie, Bonzo dog doodah band, Hank Williams, Lead Belly, Corries, Fairportconvention, Drive by Truckers, Johnny Cash en nog vele anderen. The Christmas Sisters luiden op zondag de mooiste tijd van het jaar op feestelijke wijze in. Luister mee naar de mooiste kerstliedjes van alle tijden in het verfijnde vocale jasje van deze zingende sisters.

Entertainment
Bij hét winterevenement van Assen hoort natuurlijk een winterse activiteit: een demonstratie ijssculpturen met echte Ice Carvers! Want bijna iedereen wordt vrolijk van sneeuw en ijs, al helemaal in de vorm van sculpturen. Het geeft ons een lekker winters gevoel. Kom je ook kijken hoe dit op spectaculaire manier met moterzaagkettingen wordt gemaakt? De Ice Carvers zijn er op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en zondag van 11.00 tot 15.00 uur.

Actievoorwaarden gratis schaatsen

  • Deze actie loopt tijdens de kerstmarkt met foodtrucks van zaterdag 21 december tot en met zondag 22 december 2019
  • Het gratis schaatsen is zaterdag 21 december en zondag 22 december vanaf 10:00 tot 13:00, je kan tot 12:30 gratis de schaatsbaan op
  • Het gratis schaatsen is inclusief schaatshuur
  • Iedereen krijgt een polsband en mag gemiddeld een uur op de schaatsbaan schaatsen,
    mits het niet te druk is

Openingstijden Kerstmarkt met foodtrucks
20 december 17:00 – 21:30
21 december 10:30 – 17:30
22 december 10:30 – 17:30

WintersAssen: Stube, vrij schaatsen, curling, kerstmarkt met schaatsactie en entertainment voor jong en oud. De algemene informatie van WintersAssen vind je hier of op de site www.wintersassen.nl.